Hoe werkt MeetmyFear?

Hoe werkt het;

MeetMyFear is voor iedereen vanaf 18 jaar die last heeft van angst- en/of dwangproblemen. Maak een profiel aan en ga op zoek naar leuke vriendenmatches. Je kunt zoeken naar een lotgenoot met dezelfde angststoornis, iemand van jouw leeftijd, man of vrouw, of iemand in de buurt.
Het is veilig, laagdrempelig en ook nog eens gratis. Jij houdt altijd zelf de controle, je geeft zelf aan hoe je het contact wilt invullen.

Ontmoeten

Inschrijven op MeetmyFear geeft je de kans om lotgenoten te ontmoeten: mensen als jij. Door met elkaar te praten kan je elkaar helpen en stimuleren. En het is gewoon ook gezellig. Veel mensen met een angststoornis raken vrienden kwijt of komen helemaal niet zo veel meer buiten. Dat kan behoorlijk eenzaam voelen. MeetmyFear zet het raam naar de buitenwereld weer een stukje open.

Toegang tot de besloten community

We respecteren jullie privacy. Juist daarom zijn de profielen op MeetmyFear niet openbaar. Wie zich inschrijft heeft toegang tot de profielen van de andere leden maar je behoudt nog steeds een hoge mate van anonimiteit. De foto(’s) die jij upload zijn voor alle leden “wazig” en daardoor onherkenbaar gemaakt. Pas als jij, uit eigen beweging, een vriendschapsverzoek accepteert of een door jouw uitgezonden vriendschapsverzoek wordt geaccepteerd, worden de foto’s zichtbaar voor jouw nieuwe vriendschapsmatch. Zodra je een vriendschap beëindigd worden de foto’s automatisch weer onherkenbaar gemaakt.

Samen de angst voorbij

Je nieuwe (angst)vrienden kunnen zelfs je buddy worden. En jij kunt een buddy voor hen zijn. We weten uit onderzoek dat mensen met een angststoornis elkaar echt kunnen steunen en motiveren. Misschien durf je samen wél die snelweg te rijden, naar de winkel te gaan of naar dat feestje. De spanning kan je delen en de successen vier je ook samen. En als je een keer in de put zit, is er niemand die het beter begrijpt dan je MeetMyFear vrienden.

Jij hebt de controle

Op MeetmyFear bepaal je zelf op welke manier je in contact wilt komen en blijven. Je kunt mailen, chatten, appen. En als je je okay voelt bij het contact, dan kan je afspreken om te bellen of elkaar te ontmoeten. Maar dat hoeft niet. Dat bepaal je zelf!