Samenwerkingspartners


Wij werken samen met diverse organisaties die de belangen behartigen van mensen met een angststoornis.

- ADF stichting :
De ADF stichting is de patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst- en dwangklachten. Het is een platform voor ontmoeting, kennisdeling en belangenbehartiging dat bijdraagt aan herstel van mensen met overmatige angst. De ADF stichting heeft als doel: meer openheid over – en meer begrip voor – angst- en dwangklachten.


MeetMyFear is mede mogelijk gemaakt door:https://www.zonmw.nl/nl/
ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.


https://adfstichting.nl/
De ADF stichting is de landelijke patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst- en dwangklachten. De stichting zet zich in voor ontmoeting, kennisdeling en belangenbehartiging, met als doel een spoedig herstel van mensen met overmatige angst. Een belangrijk speerpunt van de ADF stichting is meer openheid over – en meer begrip voor – angst- en dwangklachten. Daarom heeft de ADF stichting MeetmyFear van harte omarmd.